YHDISTYS

Näkymme

Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry:n näky

Päiväkoti ja koulu

Kristillinen koulu ja päiväkoti ovat Keski-Uudellamaalla ”majakkana maailmassa”, arvojemme mukaisesti edistämässä kristillistä kasvatusta: tukemalla perheitä heidän kasvatustehtävässään, tarjoamalla lapsille kristilliseen elämänkatsomukseen perustuvaa varhaiskasvatusta, perus- ja lukio-opetusta sekä tarjoamalla kristillisen kasvatuksen koulutusta. Kristillisen koulun ja päiväkodin opetus ja kasvatus kumpuavat Raamatun pohjalta. Keskinäinen rakkaus näkyy käytännössä niin yhdistyksen kuin koulun ja päiväkodin arjessa. Korkeatasoisesta opetuksesta ja kasvatuksesta vastaa ammattitaitoinen ja motivoitunut kristillisen arvomaailman omaava henkilökunta.

Alueellisuus

Kristillinen koulu ja päiväkoti toimii Järvenpäässä. Resurssien riittäessä tavoitteena on antaa esiopetuksen lisäksi perusopetusta 1 – 3 luokille Järvenpäässä sijaitsevan kristillisen koulun ohella myös Keravalla ja Tuusulassa. Tavoitteena on laajentaa koulutusta lukio-opetukseksi sekä rakentaa yhteistyötä lähikuntien kristillisten päiväkotien kanssa.

Yhteyden rakentajana

Kristillinen koulu ja päiväkoti toimivat yhteyden rakentajina Keski-Uudenmaan päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten välillä edistäen ja tukien kristillistä kasvatusta. Kristillinen koulu ja päiväkoti toimivat Keski-Uudellamaalla yhteyden rakentajina myös eri seurakuntien ja kristillisten järjestöjen välillä. Kristillinen koulu toimii aktiivisena osana yhteiskristillisten koulujen verkostossa. Järvenpäässä sijaitseva kristillinen koulu tarjoaa mahdollisuudet ja puitteet kristillisten tapahtumien, seminaarien ja konferenssien järjestämiselle.

26.11.2009