KESKI-UUDENMAAN KRISTILLINEN KOULU

Ylläpitäjä

Valtioneuvosto myönsi Keski-Uudenmaan kristilliselle koululle opetusluvan 19.4.2000. Luvan perusteella koulu saa antaa perusopetuslain mukaista perusopetusta luokilla 1-6. Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ylläpidosta huolehtii toukokuussa 1999 perustettu Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry.

Vuonna 2007 yhdistys sai luvan laajentaa toimintaansa ja yläkoulu käynnistyi elokuussa 2009. Valtioneuvosto myönsi yhdistykselle toistaiseksi voimassa olevan eli pysyvän perusopetusluvan enintään 385 oppilaalle vuonna 2017. Yhdistyksellä on siis mahdollisuus kasvaa ja toiminta on vakiintunutta.

Opettajien kelpoisuus

Koulun opettajilta edellytetään kelpoisuusasetusten mukaista pätevyyttä ja kristilliseen kasvatukseen liittyvää ammatillista kouluttautumista.

Poissaolot

Oma opettaja voi antaa kolme vuorokautta lomaa, rehtori myöntää yhden viikon loman ja johtokunta pidemmät lomat. Sairaspoissaoloista on huoltajan viipymättä ilmoitettava omalle opettajalle. Voit tulostaa tästä loma-anomuspohjan.

Usein kysyttyä

Opetus, kirjat, materiaalit ja ruoka ovat ilmaisia.

Koulussa toimii normaali erityisopetus.

Kaupunki järjestää oppilaiden terveydenhoidon ja hammashoidon.

Koulussa on aamu- ja iltapäivätoimintaa sitä tarvitseville oppilaille. Katso lisää kerhojen alta.

Koulun yhteydessä toimii päiväkoti Petra ja sen esiopetusryhmä.

Englannin opetus alkaa 1. luokalla.

Koululla on oma keittiö ja kokki. Pyrimme hyödyntämään lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan.

Kannatusyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki kristillisestä kasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt. Jäsenyyttä suositellaan erityisesti lasten vanhemmille. Liity jäseneksi.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koulullamme pidettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan Järvenpään kaupungin kautta. Lisätietoa hakuajoista ja hakemuksista saa Järvenpään kaupungin nettisivuilta.

Koulumme projekteja

Comenius -projektista voit lukea lisää täältä.

Antaessaan saa -projektista voit lukea blogista.