Varainhankinta

 • Oletko kiinnostunut tukemaan ty√∂t√§mme?
 • Miksi varainhankintaa?
 • T√§m√§n hetkiset tempaukset
 •  

  Oletko kiinnostunut tukemaan työtämme?

  Voit olla mukana rukoilemalla, antamalla aikaasi, k√§ytt√§m√§ll√§ ammattitaitoasi tai lahjojasi. Mik√§li olet kiinnostunut, ota yhteytt√§ toimistoon (kukko (at) kristillinenkoulu.fi).

  Myös taloudellinen tuki on tärkeä.
  Lahjoitustili FI52 5132 0520 0467 80 BIC: OKOYFIHH
  Lahjoitukset viitteellä 107
  Tai tieto viestikenttään, jos haluat yksilöidä lahjoituksen jollekin toiminnalle.

  Kannatusyhdistyksen rahankeräyslupa nro RA/2016/442 on voimassa 01.01.2017 -31.12.2018 Uudenmaan, Etelä-Karjalan, Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson maakuntien alueella.

   

  Miksi varainhankintaa?

  Esi- ja perusopetus on oppilaalle maksutonta. Opetuksen järjestämistä varten saatava valtionosuus ei kuitenkaan kata kaikkia toiminnan kuluja, sillä yksityiselle opetuksenjärjestäjälle myönnetty yksikköhinta on 94 % kuntien yksikköhinnasta.

  Lis√§ksi kannatusyhdistyksen uusista oppilaista saama valtionosuus alkaa jopa vasta 1¬Ĺ vuotta sen j√§lkeen, kun oppilas on tullut kouluun. Nopeasti kasvavalle koululle t√§st√§ aiheutuu merkitt√§v√§ taloudellinen haaste, kun toiminnan kulut kasvavat ennen tuloja.

  Näistä syistä yksittäisten henkilöiden ja yhteisöjen taloudellinen tuki on koulun ja päiväkodin toiminnan kannalta erittäin tärkeää.

   

  Tämän hetkiset tempauksemme

  Ajankohtaisista varainkeräyshankkeistamme voit lukea ajankohtaista sivulta.